10 veidi, kā nopelnīt naudu (stundas laikā)

Atgriezties 23 marts, 2020

Vai Jums ir pazīstama situācija, kad steidzami nepieciešami papildu naudas līdzekļi? Jāapmaksā kāds rēķins vai līdz algas dienai vēl dažas dienas jāpagaida, taču nauda nepieciešama jau tagad?

Taču naudu var arī nopelnīt – jā, arī tad, ja tā vajadzīga tagad un tūlīt! Turpinājumā 10 veidi, kā nopelnīt naudu ātri – stundas laikā.

1. Pārdodiet dāvanu kartes, kas Jums nav aktuālas

dāvanu kartes

Vai Jums ir dāvanu kartes, kas jau labu laiku atrodas galda atvilktnē? Ja Jums ātri vajadzīga nauda, tad labs risinājums ir Jums nevajadzīgo dāvanu karšu pārdošana kādam, kuru tās interesē vairāk.

2. Piedāvājiet savus pakalpojumus

attālinātais darbs

Apsveriet iespēju piedāvāt savus pakalpojumus! Tam nav jābūt nekam sarežģītam – varat piedāvāt, piemēram, nopļaut zāli kaimiņiem, pieskatīt paziņu bērnus vai nomazgāt drauga automašīnu. Tādā veidā viņi iegūs mirkli atpūtas, savukārt Jūs – papildus naudas līdzekļus.

Ja vajadzīgā naudas summa ir lielāka, piemēram, ja aktuāls kāds lielāks pirkums, iespējams, Jūs interesēs ilgtermiņa sadarbība. Tas, protams, būs laikietilpīgāks process, taču papildu darbs (ja vien laiks to atļauj) var palīdzēt.

3. Atgrieziet pēdējos pirkumus

Lai arī šādā veidā papildu naudu nopelnīt nevar, tomēr tā var atgūt kaut nedaudz no tā, kas jau iztērēts. Ja attiecībā uz kādu no nesenajiem pirkumiem spēkā vēl ir atgriešanas tiesības, apsveriet iespēju to atdot atpakaļ pārdevējam, lai saņemtu atpakaļ naudu par veikto pirkumu.

4. Palūdziet atdot parādus

Ja kāds draugs vai darba kolēģis Jums ir parādā naudu, šis ir īstais brīdis to viņam atgādināt. Jā, tas var būt neērti, taču tas ir ātrs veids, kā tikt pie tik ļoti nepieciešamajiem naudas līdzekļiem! Labākais šajā gadījumā ir tas, ka tā nauda jau ir Jūsu – tā vairs nav jānopelna.

5. Pārdodiet zeltlietas

Vēl viens veids, ka saņemt naudu stundas laikā, ir pārdot tās zeltlietas, ko neizmantojiet, piemēram, auskarus vai zelta ķēdīti. Pirms tam gan vajadzētu salīdzināt uzpirkšanas cenas, lai saprastu, kurš ir izdevīgākais variants.

6. Iztukšojiet savu krājkasīti

Vai Jums ir krājkasīte vai trauks, kurā uzglabājiet sīknaudu? Ja Jums ātri nepieciešama nauda, tas ir viens no ātrākajiem veidiem, kā to atrisināt. Jūs varat ar sīknaudu norēķināties kādā veikalā vai pašapkalpošanās automātos, taču, ja monētu ir ļoti daudz, dodieties uz banku, kur to samainīs pret banknotēm.

7. Pārdodiet nevajadzīgās lietas tiešsaistē

Mums katram skapī stāv kāds apģērbs, ko vairs nevelkam, un plauktā – grāmata, kuru vairs nelasīsim. Nevajadzīgo lietu pārdošana citiem ir vienkāršs un ātrs veids, kā nopelnīt mazliet naudas. Turklāt mūsdienās ērti šim nolūkam var izmantot sludinājumu portālus un sociālos tīklus.

8. Pārdodiet metāllūžņus

Tiesa, šis nav pats pievilcīgākais variants, taču arī tas ir veids, kā iegūt papildu naudas līdzekļus. Vienkārši atrodiet tuvāko metāllūžņu uzpirkšanas vietu un aizvediet to, kas Jums ir – tie varētu būt metāla rāmji vai kaut kas cits. Jums tiks samaksāts, ņemot vērā nodoto metāllūžņu svaru.

9. Piedalieties aptaujās

Ja Jums ir kāds brīvs brīdis, varat to pavadīt piedaloties tiešsaistes aptaujās un pretī saņemot naudu vai lielāko veikalu tīklu dāvanu kartes. Viss, kas Jums jādara – jāreģistrējas interneta vietnē un jāaizpilda pieejamās aptaujas.

10. Kļūstiet par slepeno pircēju

slepenais pircēts piepelnīšanās

Kļūt par slepeno pircēju ir vieglāk, nekā varētu šķist, turklāt tādā veidā var arī nopelnīt. Pastāv vairākas aģentūras, kas Jums samaksās par to, ka apmeklēsiet konkrētus veikalus, restorānus, kā arī citus uzņēmumus un novērtēsiet to darbību.

Iespēju ātri nopelnīt naudu ir diezgan daudz – atliek izvēlēties sev piemērotāko! Ja kādu iemeslu dēļ šos ātros peļņas veidus nav iespējams realizēt, viens no risinājumiem ir meklēt iespējas, kā nepieciešamo naudas summu aizņemties. Mūsdienās naudas aizdevums pieejams bez laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas salīdzinoši īsā laikā. Lai arī tas ir ātrs un ērts veids, kā iegūt nepieciešamo naudas summu, aizdevums mācībām vai citiem mērķiem ir nopietnas saistības, kas rūpīgi jāizvērtē.