Kā izvēlēties logu tīrītāju – robotu?

Atgriezties 7 septembris, 2021

Viena no labākajām ierīcēm, ko izmantot logu tīrīšanai, ir logu mazgāšanas robots. Tas īpaši atvieglo logu tīrīšanu dzīvokļos un mājās ar vairākiem stāviem, kur mazgāt logus no ārpuses ir visai sarežģīti un pat bīstami.

Kā darbojas robots-logu tīrītājs?

Novietojot logu tīrīšanas robotu pie loga stikla un nospiežot ieslēgšanas pogu, ierīce ieslēgsies un it kā pielips pie loga. Ierīce slīdēs pa logu un tīrīs to, bet, kad darbs būs paveikts – tā apstāsies un Jums par to paziņos. Tā automatizētā darbība visu izdara Jūsu vietā.

Lai gan lielākā daļa logu tīrīšanas robotu tīrīšanai izmanto birstes vai lupatiņas, dažiem modeļiem ir slotiņas, kas nodrošina, ka uz logiem nepaliek svītras vai citas tīrīšanas paliekas.

Atsevišķi modeļi ir piemēroti arī spoguļu, durvju, dušas sienu un cita veida virsmu tīrīšanai.

Kā izvēlēties logu tīrīšanas robotu?

robota logu tīrītājs

Veikalu piedāvājumā ir dažādi logu tīrīšanas robotu modeļi, bet tas, kādu iegādāties, ir atkarīgs no Jūsu vajadzībām un iespējām. Lai iegādātos logu tīrīšanas robotu, varat izmantot aizdevumu patēriņa precēm), taču esiet atbildīgs aizņemoties, un izvērtējiet savas iespējas!

Izmērs

Domājot par to, kāda lieluma ierīce Jums nepieciešama, jāsaprot, cik lieli logi ir Jūsu mājoklī.

Ierīces pieejamas ar dažādu akumulatora darbības laiku, tādēļ, ja mājoklī logi ir lieli, vajadzētu iegādāties arī lielāku ierīci, lai tā paspētu notīrīt visu logu pirms baterija izlādējas.

Bezvadu ierīce vai ierīce ar vadu

Varat izvēlēties logu tīrīšanas ierīci ar vadu vai bez tā. Izvēloties ierīci ar vadu, kas būs lētāka, pievērsiet uzmanību vada garumam!

Savukārt, izvēloties bezvadu ierīci, vērsiet uzmanību akumulatora darbības ilgumam. Ja Jums mājās ir lieli logi vai to ir daudz, izvēlieties modeli ar ilgāku akumulatora darbības laiku. Taču paturiet prātā arī to, ka šāda ierīce arī izmaksās dārgāk. Vairākas ierīces vienā darbības laikā spēj notīrīt aptuveni 10 vidēja izmēra logus. Vidējais darbības ilgums ir no 15 līdz 30 minūtēm.

Sausā un mitrā tīrīšana

Šī ir vēl viena no funkcijām, kas atšķir dārgākus modeļus no lētākiem. Dārgākiem tīrīšanas robotiem parasti ir mikrošķiedras lupatiņas gan sausajai, gan mitrajai tīrīšanai. Modeļos ir sprauslas, kas ļauj izsmidzināt šķidrumu, labāk samitrinot drānas.

Lupatiņas mitrajai tīrīšanai būs lieliski piemērotas, ja vēlēsieties tīrīt logus ar tīrīšanas līdzekļiem. Savukārt, ja Jums svarīgāka būs tikai putekļu noslaucīšana, varat izvēlēties modeli ar tikai sauso tīrīšanu.

Tīrīšanas ātrums

Robotiem ir dažāds tīrīšanas ātrums. Ir, piemēram, roboti, kas var iztīrīt kvadrātmetru aptuveni 2 minūtēs.

Vadība ar pulti

Vairāki modeļi piedāvā arī robota vadību ar tālvadības pulti, kas ļauj kontrolēt kustības ar pāris klikšķu palīdzību. Tas ir noderīgi, ja nepieciešams tīrīt kādas īpaši netīras vietas.

Papildu iespējas

Vairākiem modeļiem ir skaņas signāli, kas ziņo par robota statusu un dažādiem brīdinājumiem, ir pat iespējams ierakstīt audio ziņojumus savā balsī, izmantojot viedtālruņu lietotnes.

Tāpat ir modeļi ar nepārtrauktās barošanas sistēmu, lai arī tad, ja strāvas padeve tiek pārtraukta, robots vēl kādu laiku turētos pie loga un nenokristu.

Lai arī roboti logu mazgātāji nebūs piemēroti visiem, tie ļauj ietaupīt laiku un enerģiju, ko citādi tērētu logu tīrīšanai. Apsveriet mājokļa tīrīšanu ātrāk un ērtāk ar logu tīrītāju-robotu!

Vai vēlaties saņemt patēriņa kredītu?

Piesakieties!